5 Simple Techniques For بیماری لوپوس در بچه ها
5 Simple Techniques For بیماری لوپوس در بچه ها
Blog Article
به عنوان مثال داروهای ناپروکسن و ایبوپروفن که می توانند: التهاب را کاهش دهند.
لوپوس اریتماتوزیس سیستمیک، شایعترین نوع بیماری لوپوس است. بیماری خود ایمنی که در آن سلولهای سیستم ایمنی اشتباهاً به بافتهای خود حمله میکند و منجر به بروز التهاب و آسیب بافتی در ارگانهای درگیر میشود. این بیماری میتواند بر روی مفاصل، پوست، مغز، ریهها، کلیهها و رگهای خونی تأثیر بگذارد و بیمار با علائمی مانند مفصل درد، حساسیت و راش های پوستی و مشکلات مربوط به ارگان های داخلی رو به رو شود.
این کودک باید در دستگاه تنظیم کننده قلب قرار بگیرد؛ زیرا این شرایط کشنده است!
نقص عملکرد کلیهها: در بعضی بیماران، لوپوس باعث آسیب به کلیه میشود
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود . از ارسال پیام های تبلیغاتی در حاملگی بیماری لوپوس این بخش خودداری نمایید .
در زمان بهبودی فرد هیچ علائمی از خود بروز نخواهد داد اما زمانی که بیماری عود کند، نشانههای مختلف آن را میتوان مشاهده کرد.
کاهش تعداد گلبولهای سفید یا پلاکت خون نیز در لوپوس نیز رخ میدهد که نباید نادیده گرفته شود.
خون: ابتلا به لوپوس با بیماری کم خونی، کمبود غیرعادی گلبول های سفید خون یا کم شدن تعداد پلاکت های خون که باعث لختگی خون می شوند، همراه است.
بی اشتهایی ناشی از مشکلات گوارشی باعث تغییر در رژیم غذایی افراد و کاهش وزن آنها خواهد شد.
برای اینکه درمان بیماری لوپوس به بهترین شکل انجام شود، توصیه میکنیم که با مشاهده علائم ذکر شده در این مطلب، به پزشک مراجعه کنید.
داروهای ضد مالاریا داروهایی هستند که معمولاً برای درمان مالاریا استفاده میشوند.
بررسی ادرار فرد ممکن است افزایش سطح پروتئین یا گلبول های قرمز خون را در ادرار نشان دهد که اگر لوپوس کلیه های فرد را تحت تأثیر قرار داده باشد ممکن است رخ دهد.
البته در برخی موارد نیز این نوزادان با نقص مادرزادی قلب مواجه میشوند.
به عنوان مثال دارهای آزاتیوپرین، سیکلوسپورین، سیکلوفسفامید، متوترکسات و مایکوفنولات که می توانند: فعالیت زیاد سیستم ایمنی بدن را کاهش دهند.